sep
12
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
sep 12 @ 11:00 – 12:00

Liker du å diskutere dine leseropplevelser med andre? 2. torsdag i måneden inviterer vi til Åpen lesesirkel. Boka vi snakker om i september er «Jordmor på jorda : huset under Blåhammaren » av Edvard Hoem,  som ble utgitt i 2018. Velkommen til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te i bibliotekets sofakrok!  Sted: Skedsmokorset bibliotekfilial, 2. etg. i Skedsmo Senter.

okt
10
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
okt 10 @ 11:00 – 12:00

Liker du å diskutere dine leseropplevelser med andre? 2. torsdag i måneden inviterer vi til Åpen lesesirkel. Boka vi snakker om i oktober er romanen «Svartstilla» av Susanne Skogstad, som ble utgitt i 2018. Velkommen til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te i bibliotekets sofakrok! Sted: Skedsmokorset bibliotekfilial, 2. etg. i Skedsmo Senter.

nov
14
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
nov 14 @ 11:00 – 12:00

Liker du å diskutere dine leseropplevelser med andre? 2. torsdag i måneden inviterer vi til Åpen lesesirkel. Boka vi snakker om i november er romanen «Om vinteren» av Karl Ove Knausgård, som ble utgitt i 2015. Velkommen til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te i bibliotekets sofakrok! Sted: Skedsmokorset bibliotekfilial, 2. etg. i Skedsmo Senter.

nov
27
ons
Åpen lesesirkel : Søsterklokkene @ Aurskog-Høland bibliotek
nov 27 @ 19:00

Har du lyst til å diskutere bøker og bokopplevelser med andre? I samarbeid med Leseselskapet inviterer vi til åpen lesesirkel onsdag 27. november kl 19. Boken vi skal snakke om, er Søsterklokkene av Lars Mytting. Du bør ha lest boken først.  Alle leseglade er velkommen!

des
12
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
des 12 @ 11:00 – 12:00

Liker du å diskutere dine leseropplevelser med andre? 2. torsdag i måneden inviterer vi til Åpen lesesirkel. Boka vi snakker om i desember er romanen «Det er vakrest når det skumrer» av Camilla Bøksle, som ble utgitt i 2019. Velkommen til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te i bibliotekets sofakrok! Sted: Skedsmokorset bibliotekfilial, 2. etg. i Skedsmo Senter.
Ingen påmelding.

Translate »
Menu Title