aug
31
lør
Barnerekka: Iskremfest @ Rælingen bibliotek
aug 31 @ 12:30 – 14:30

Vi markerer avslutningen på vår årlige lesekampanje Sommerles med is og moro! Festen starter med premietrekning, og alle barn som kommer til biblioteket får utdelt lodd og er med i trekningen av fine bokpremier. Kl. 13.30 blir det teaterforestilling med Adele Lærum Duus. Hun spiller en forestilling basert på boken sin «Oldefars ulveskinnspels», som er en spennende historie om livet i gamle dager. Til slutt blir det utdeling av is til alle barn!

sep
7
lør
Isfest for sommerlesere @ Skedsmo bibliotek, Strømmen
sep 7 @ 13:00 – 14:15

Når sommeren er over, og nok en lesekampanje er ferdig, da er det tid for ISFEST! 
Alle som har lest mer enn 5 bøker eller lest i mer enn 5 timer er velkommen til ISFEST! Har du lest mer enn 10 bøker/10 timer er du med i trekningen av premie, så lenge du har husket å levere skjemaet innen 31. august! 

ALLE som har deltatt på den digitale sommerles er også velkomne!

Det blir premietrekning, kjemimagi og selvsagt IS!

Sommer + bøker + is = SANT!

Takk til Strømmen Sparebank for sponsing av isfesten!

sep
14
lør
Barnerekka: Barnehagekrim med Lars Mæhle @ Rælingen bibliotek
sep 14 @ 13:00 – 13:30

Hvem har gått med utesko inne? Hvem er bolletyven? Og hvorfor har alle barna plutselig bare en sokk? I Kråkeslottet barnehage skjer det mye rart, men heldigvis er barnehagens egne detektiver Leon og Live alltid klare til å løse små og store mysterier. Det blir spennende når forfatter Lars Mæhle kommer til biblioteket for å fortelle fra bøkene i serien Mysteriene i Kråkeslottet barnehage.
Alder: fra 3 – 6 år.

sep
28
lør
Barnerekka: Leketøys med Klovnen Knut @ Rælingen bibliotek
sep 28 @ 13:00 – 13:45

I denne forestillingen gjør Klovnen Knut et helhjertet forsøk på å sitte barnevakt for barnebarnet Kristian. Her blir det mating som ikke går helt etter planen og strabasiøse bleieskift. Mellom slagene blir det heldigvis tid til å kikke nærmere på hva som gjemmer seg i husets lekekasse. Der finner Klovnen Knut interessante saker som byr på mye moro, magi og en smule mystikk!

Alder: fra 3 år og oppover.

okt
9
ons
Aktive meg @ Rælingen bibliotek
okt 9 @ 13:00 – 14:00

Dette er et tilbud til deg med barn i alderen 8 -16 måneder, og som merker at barnet nå blir mer aktivt. Fysioterapeuter, helsesykepleiere, kulturskolelærere og bibliotekarer gir tips til hvordan du kan styrke ditt barns utvikling gjennom språk, musikk og bevegelse. Etter aktivitetene er det tid til å drikke kaffe, spørre om det du lurer på og snakke med andre foreldre.

Translate »
Menu Title