mar
26
tir
Lesestund @ Aurskog-Høland bibliotek
mar 26 @ 10:30 – 11:00

Velkommen til lesestund for barn!
Åpent for alle, påmelding for barnehager.
Passer for barn mellom 3 og 6 år.

Påmelding biblioteket@ahk.no eller tlf 63852590.

mar
27
ons
Barnerekka: Aktive meg @ Rælingen bibliotek
mar 27 @ 13:00 – 14:00

Dette er et tilbud til deg med barn i alderen 8 -16 måneder, og som merker at barnet nå blir mer aktivt. Fysioterapeuter, helsesykepleiere, kulturskolelærere og bibliotekarer gir tips til hvordan du kan styrke ditt barns utvikling gjennom språk, musikk og bevegelse. Etter aktivitetene er det tid til å drikke kaffe, spørre om det du lurer på og snakke med andre foreldre.

Tilbudet er gratis, og det er ingen påmelding!

mar
30
lør
Bukkene Bruse @ Fet folkebibliotek
mar 30 @ 12:00

Familieforestillingen «Bukkene Bruse» er en figurteaterforestilling av og med Jørn Skau Ellingsen og Siw Elena Skinnemoen. Forestillingen varer i 25 minutter og passer for alle som er glad i eventyr. Velkommen små og store! Gratis.

Påskekrim for barn: Lars Mæhle @ Skedsmo bibliotek, Strømmen
mar 30 @ 13:00 – 14:00

Vi får besøk av Lars Mæhle som skal snakke om serien sin «Mysteriene i Kråkeslottet barnehage» og en helt ny bok som heter «Hvor er påskeegget?» 
Perfekt påskekrim, og kosestund, for barn fra 3 år og oppover! 

Om serien og boka:
Serien byr på humrende humor og et hverdagsunivers som er urbant og multikulturelt, uten at det gjøres til et hovedpoeng. Gjennom Leon og Lives øyne, får barnets nære og nysgjerrige blikk virkelig utfolde seg. Bøkene er skrevet med en lun varme som gjør at også de voksne vil kose seg under høytlesningen. Velkommen til Kråkeslottet barnehage, et sted fullt av hverdagsmysterier, saft og boller! Bøkene er illustrert av Odd Henning Skyllingstad.

«Hvor er påskeegget?»
Det er klart for gul fest i Kråkeslottet barnehage. Men før festen kan begynne, må barna finne et påskeegg som Elin og Sven Ingvar har gjemt. På et ekstra lurt sted. Det blir en vanskelig og overraskende leterunde for Leon og Live, Kråkeslottets detektiver. For noen ganger kan de voksne være like lure som barn. I alle fall nesten.

apr
6
lør
Barnerekka: Påskeverksted @ Rælingen bibliotek
apr 6 @ 11:00 – 15:00

Velkommen til vårt populære påskeverksted hvor hele familien kan være med å lage morsom påskepynt!

Arrangementet er gratis. Biblioteket er åpent fra kl. 11.00 – 15.00.

Translate »
Menu Title