aug
30
fre
Bokkafé @ Rælingen bibliotek
aug 30 @ 13:00 – 14:00

Ta fredagskaffen på biblioteket, hvor bibliotekarene deler gode leseopplevelser med deg og serverer kaffe og kake.

sep
2
man
Kulturlivet møter politikken @ Rælingen bibliotek
sep 2 @ 18:00 – 20:00

Rælingen kulturråd inviterer de politiske partiene til dialog og debatt om hva partiene ønsker å gjøre på kulturfeltet dersom deres parti kommer i posisjon. Hva er kulturvisjonen til partiene?  Hvilke ambisjoner har partiene for kulturlivet i kommunen? Hvilke ambisjoner har de for det nye bygget Ravinen, kultur – og familiesenter?

sep
3
tir
Sissel Gran: Inni er vi alltid unge @ Rælingen bibliotek
sep 3 @ 19:00 – 20:00

Sissel Gran kommer til biblioteket for å holde foredrag basert på sin siste bok Inni er vi alltid unge. Boken har fått rosende omtale for å gi en usminket, men allikevel håpefull fortelling om det å bli eldre. Sissel er opptatt av at gode, lange liv blir gode først når vi kan fjerne usynlighetskappen som kastes over eldre og gamle, når det blir slutt på statustap for eldre og gamle, og når vi får tilstrekkelige ressurser til å drive en human eldreomsorg. Da kan vi snakke om verdifulle, ultralange liv.

Sissel Gran er psykolog, terapeut, samlivsekspert og forfatter. Hun er fast skribent for VG og Morgenbladet, driver podkasten «Kjærlighetspodden», og har gitt ut flere bestselgere om parforhold.

Foto: Astrid Waller

sep
24
tir
Strikkekafé @ Rælingen bibliotek
sep 24 @ 18:00 – 19:30

Velkommen til Rælingen Husflidslag strikkekafé! Her kan du få tips og hjelp av husflidslagets veiledere, eller bare hygge deg sammen med andre strikkere. Ta med garn og pinner eller eget strikkearbeid. Biblioteket byr på kaffe.

sep
27
fre
Bokkafé @ Rælingen bibliotek
sep 27 @ 13:00 – 14:00

Ta fredagskaffen på biblioteket, hvor bibliotekarene deler gode leseopplevelser med deg og serverer kaffe og kake.

Translate »
Menu Title