apr
27
lør
Lek med Yoga @ Fet folkebibliotek
apr 27 @ 12:00 – 13:00

Lek med Yoga med Isabelle Schjelderup. Vi inviterer til familieyoga med øvelser fra boken. Passer for barn fra 3 år og oppover. Gratis inngang. Påmelding pga plassbegrensninger. Boken kan kjøpes etter timen. Betaling med vipps.

Isabelle Schjeldrup er sosionom, yogalærer og helhetsterapeut. Hun innførte yoga i barnehagen og har gitt ut bok med øvelser.

Om boken:
«Lek med yoga» introduserer yoga gjennom lek og gir deg fysiske øvelser, pusteøvelser og meditasjon – alt organisert etter årstidene. Boken passer utmerket inn i barnehagens årstidshjul, skolenes årstidstema og for deg som vil ta barna dine med på tur i skog og mark. Tekstene er enkle og poetiske og de forteller sammen med de vakre bildene hvordan øvelsene skal gjøres. Boken er skrevet både for deg som aldri har vært borti yoga før, og for deg som kjenner yoga godt.

Les utdrag fra boken:
https://issuu.com/cdundervisning/docs/lek_med_yoga_bla_i_bok?e=0/67140475

@ Yvette Jansen Rudlang

Barnerekka: Kjemishow med Alexander Sandtorv @ Rælingen bibliotek
apr 27 @ 13:00 – 14:00

Lær om den magiske kjemien som er i alt som er rundt oss! Har du lurt på hva en eksplosjon er? Eller hvorfor fyrverkeri har farger? Hva er egentlig promp og tiss, og hvorfor lukter egg ekkelt når det råtner?

Alexander forteller hva kjemi er og viser morsomme triks og eksperimenter fra sin spennende bok God kjemi. Etterpå kan de som har lyst være med å eksperimentere selv! Arrangementet passer for barn fra 5 år og oppover.

Alexander er kjemiprofessor ved universitetet i Oslo, forfatter av flere bøker, og lidenskapelig opptatt av å formidle naturfag til barn.

Arrangementet er gratis. Biblioteket er åpent fra kl. 11.00 – 15.00.

mai
11
lør
Barnerekka: Heksagon og Padde-Boboz @ Rælingen bibliotek
mai 11 @ 13:00 – 13:45

Kaos-operatørene presenterer en musikalsk familieforestilling om vennskap basert på boka Heksagon og Padde-Boboz!

Heksagon og Boboz er verdens beste venner, eller verdens verste uvenner. En dag får Boboz et brev fra sirkusdirektør Krake som vil at Boboz skal komme tilbake, men hvis Boboz drar, hvem skal være vennen til Heksagon da?

Forestillingen passer for alle barn fra 3 år.

Translate »
Menu Title