apr
11
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
apr 11 @ 11:00 – 12:00

Utvalgt bok for april er romanen «Fordeler og ulemper ved å være til» av Vigdis Hjorth, som kom ut i 2005.  Vi møtes i krimkroken i biblioteket, 2. etg. på Skedsmo Senter og diskuterer boka. Har du lest den på forhånd er det en fordel, men vil du bare høre på eller finne ut hvordan dette foregår er du også velkommen.
Enkel servering. Gratis inngang.

mai
9
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
mai 9 @ 12:00 – 13:00

Vi snakker om romanen «Forrådt» av Amalie Skram. Den kom ut i 1892. Møt opp i krimkroken i 2. etg. på Skedsmo Senter. Her samles vi som er interessert i å diskutere bøker med andre til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te og litt kjeks. Les gjerne boka på forhånd, da får du mest utbytte av diskusjonen. Har du heller lyst til å høre på eller finne ut hvordan dette foregår, er du velkommen til det.
Gratis inngang

jun
13
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
jun 13 @ 11:00 – 12:00

Velkommen til samtale om romanen «Leksikon om lys og mørke» av Simon Stranger. Boka kom ut i 2018. Alle som liker å diskutere bøker med andre kan møte opp i krimkroken i 2. etg. på Skedsmo Senter. Vi diskuterer romanen over en kopp kaffe/te og litt kjeks. Har du lest boka er det en fordel, men du er også velkommen hvis du bare vil høre på eller finne ut hvordan dette foregår.
Gratis inngang.

Translate »
Menu Title