okt
10
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
okt 10 @ 11:00 – 12:00

Liker du å diskutere dine leseropplevelser med andre? 2. torsdag i måneden inviterer vi til Åpen lesesirkel. Boka vi snakker om i oktober er romanen «Svartstilla» av Susanne Skogstad, som ble utgitt i 2018. Velkommen til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te i bibliotekets sofakrok! Sted: Skedsmokorset bibliotekfilial, 2. etg. i Skedsmo Senter.

nov
14
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
nov 14 @ 11:00 – 12:00

Liker du å diskutere dine leseropplevelser med andre? 2. torsdag i måneden inviterer vi til Åpen lesesirkel. Boka vi snakker om i november er romanen «Om vinteren» av Karl Ove Knausgård, som ble utgitt i 2015. Velkommen til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te i bibliotekets sofakrok! Sted: Skedsmokorset bibliotekfilial, 2. etg. i Skedsmo Senter.

des
3
tir
«Den unge Sigrid Undset» – en musikalsk kabaret. @ Samfunnssalen Skedsmokorset
des 3 @ 12:00 – 13:00

Kristi Kinsarvik og musiker Øystein Johnsen fremfører kabareten «Den unge Sigrid Undset».  Vi følger den unge Undset fra hun ble født og frem til hennes første roman «Fru Marta Oulie» kom ut i 1907.  Forestillingen inneholder tekster og dikt av Sigrid Undset som det er satt melodi til.

Arrangeres i samarbeid med Pensjonistuniversitetet Skedsmo.

des
12
tor
Åpen lesesirkel @ Skedsmokorset bibliotekfilial, Skedsmokorset
des 12 @ 11:00 – 12:00

Liker du å diskutere dine leseropplevelser med andre? 2. torsdag i måneden inviterer vi til Åpen lesesirkel. Boka vi snakker om i desember er romanen «Det er vakrest når det skumrer» av Camilla Bøksle, som ble utgitt i 2019. Velkommen til hyggelig samtale over en kopp kaffe/te i bibliotekets sofakrok! Sted: Skedsmokorset bibliotekfilial, 2. etg. i Skedsmo Senter.
Ingen påmelding.

des
15
søn
«Jul i Piratbukta» @ Samfunnssalen Skedsmokorset
des 15 @ 15:00

I Piratbukta bor Madam Muskel og Karsten Krutt, to riktige barske pirater som har et stort ønske; nemlig å få besøk av julenissen.  Men hvor snill må man egentlig være for at nissen kommer på besøk? «Jul i Piratbukta» er en morsom forestilling med dombjellerisling og kordeklang i en salig røre, mye sang og musikk, kanoner, kuler og krutt og masse julestemning.

Familieforestilling med og ved Christin Grilstad Prøis og Pål Prøis.

Passer fra 3 år og oppover, varighet 40 minutter.

Arrangeres i samarbeid med Skedsmo Senter og Skedsmo Samfunnshus.

Translate »
Menu Title