okt
22
tir
Sannes & Ødegaards astroshow Out of Space @ Trondheimsvegen 364
okt 22 @ 19:00 – 20:30

Astroshowet «Out of Space»
Opplev siste utforskning av Pluto og andre mystiske objekter ytterst i Solsystemet, de mest interessante exoplanetene som er funnet, sorte hull, gammaglimt, kolonisering av Solsystemet, romheiser og ikke minst Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid.

«Out of Space» er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner og musikkvideoer. I forbindelse med showet får publikum også holde ekte steiner fra verdensrommet!

Arrangementet er en del av Litteraturfestivalen i Akershus!

 

okt
24
tor
Operakrimkveld på Frogner @ Frogner kultursenter
okt 24 @ 19:00 – 21:00
Opera og krim har store likhetstrekk. Det er de store følesene, det store dramaet og av og til de helt store udådene. Vi setter det sammen til en fantastisk Operakrimkveld med Øystein Wiik, Gjøril Sognvoll, Margret Brynjarsdottir, Magnus Dorholt Kjeldal og på klaver Stefan Ibsen Zlatanos.
 
Operasanger, komponist og forfatter Øystein Wiik er aktuell med thrilleren Tredje gang du dør. Selve intrigen høres ut som skapt for opera: I et desperat forsøk på å sikre sin døvblinde datter Maries fremtid, presser den fallerte skuespilleren Hauk Alvin sin rike elskerinne for millioner.
Denne kvelden vil det blir fremført ulike stykker fra kjente og ukjente operaer der krim, mord og drama er hovedingrediensene.
 
Gratis adgang, boksignering og salg etter forestilling.
Det vil være anledning til å kjøpe forfriskninger underveis.
 
Arrangementet er et samarbeid mellom Sørum bibliotek og Opera til folket, og inngår i programmet for Litteraturfestivalen i Akershus. Kvelden er støttet med midler fra Nasjonalbiblioteket og Fritt Ord.
 

 

Translate »
Menu Title