mar
28
tor
Filmvisning: Super @ Sørum bibliotek, avd. Sørumsand
mar 28 @ 15:00 – 16:30

Vi snurrer film nok en gang!

Super_film

Passer fra 15 år.
Engelsk tale, Norsk tekst
Spillefilm, 2010, 1t 32min

Når Franks (Rainn Wilson) kone forlater ham til fordel for enn forførerisk og psykopatisk narkohandler (Kevin Bacon), forvandles han til (super)helten «Crimson Bolt».

Med en selvlaget drakt, en rødmalt rørtang og den skruppelløse medhjelperen, Boltie (Ellen Page), legger Crimson Bolt ut på tokt for å bekjempe all kriminalitet, i håp om å redde kona (Liv Tyler). Reglene er enkle og nedtegnet for lenge siden: Du skal ikke forulempe barn, snike i køen eller skrape i billakken med neglene! Om du gjør det så forbered deg på Crimson Bolts grusomme og hardhendte straff.

mar
29
fre
Åpen lesesirkel på Frogner
mar 29 @ 11:00 – 12:00

Siste fredag hver måned har vi åpen lesesirkel der vi diskuterer en bok. Denne gangen er det boka Byens spor 1 av Lars Saabye Christensen vi snakker om. Det er ikke noe krav om at du må ha lest boka på forhånd for å være med i lesesirkelen.

apr
11
tor
Påskekrim på Frogner @ Frauna
apr 11 @ 19:00 – 21:00

Sørum bibliotek og Frauna ønsker velkommen til et spennende forfattermøte med Myriam H.Bjerkli. Hennes nyeste bok Stella Polaris har fått svært gode anmeldelser og er en av vårens bestselgere. Vår egen Karianne Dræge vil bokbade forfatteren.

Det vil bli mulighet for å kjøpe boka og få signering. Frauna har åpent kjøkken, så det er mulig å handle seg både det ene og det andre innen mat og drikke.

Gratis inngang

Forlaget skriver følgende om bokas handling:

Samboerparet Stella og Aleksander er fanget i et forhold med mye krangel og alkohol. Og en dag da Stella skal hente sønnen deres i barnehagen har barnevernet vært der før henne. Full og desperat bestemmer Stella seg for å finne sønnen, og hun tar Aleksanders bil. Det er en avgjørelse som skal koste den lille familien dyrt. Ulykken hun forårsaker sender Aleksander i fengsel, og Stella selv i armene på en fremmed. Men hun er mor, og en mor gjør hva som helst for å få barnet sitt tilbake. Det ingen av dem vet, er at noen følger vaktsomt med på deres minste skritt …

Translate »
Menu Title