mar
26
tir
Lesestund @ Aurskog-Høland bibliotek
mar 26 @ 10:30 – 11:00

Velkommen til lesestund for barn!
Åpent for alle, påmelding for barnehager.
Passer for barn mellom 3 og 6 år.

Påmelding biblioteket@ahk.no eller tlf 63852590.

mar
28
tor
Språkkafé @ Aurskog-Høland bibliotek
mar 28 @ 17:00 – 18:00

Lærer du norsk og vil snakke norsk med andre? Da ønsker vi deg velkommen til språkkafé på biblioteket! Språkkaféen er et samarbeid med frivillige. Her kan du bli kjent med nye mennesker og øve på å snakke norsk. Vi serverer kaffe og te. Tilbudet er gratis og uten påmelding. Velkommen!

Arr. Aurskog-Høland bibliotek, Frivilligsentralen og Flyktningetjenesten.

 

apr
3
ons
Åpen lesesirkel @ Aurskog-Høland bibliotek
apr 3 @ 19:00

Har du lyst til å diskutere bøker og bokopplevelser med andre? I samarbeid med Leseselskapet inviterer vi til åpen lesesirkel onsdag 3. april kl 19. Boken vi skal snakke om, er Kransen av Sigrid Undset. Du bør ha lest boken først.  Alle leseglade er velkommen!

apr
6
lør
Lek med yoga! @ Aurskog-Høland bibliotek
apr 6 @ 13:00 – 14:15

Gjør yoga til en lek! Bli med på familieyoga på biblioteket lørdag 6. april kl 13. Yogalærer Isabelle Schjelderup forteller om sin nye bok «Lek med yoga».

Prøv ut fysiske øvelser, pusteøvelser, meditasjoner og yogaleker fra boken, og bli inspirert til å prøve yoga sammen med barna! Dette passer for barn fra 3 år og oppover.

Det blir anledning til bokkjøp og signering. Gratis inngang.

Om boken:
«Lek med yoga» introduserer yoga gjennom lek og gir deg fysiske øvelser, pusteøvelser og meditasjon – alt organisert etter årstidene. Boken passer utmerket inn i barnehagens årstidshjul, skolenes årstidstema og for deg som vil ta barna dine med på tur i skog og mark. Tekstene er enkle og poetiske og de forteller sammen med de vakre bildene hvordan øvelsene skal gjøres. Boken er skrevet både for deg som aldri har vært borti yoga før, og for deg som kjenner yoga godt.

Les utdrag fra boken:
https://issuu.com/cdundervisning/docs/lek_med_yoga_bla_i_bok?e=0/67140475

Om forfatter:
Isabelle Schjelderup er sosionom med videreutdanning i akutt og ambulant krisehåndtering, yogalærer, helhetsterapeut, lyd og vokalhealer, og har videreutdanning i pedagogisk mindfulness samt flere alternative og komplementære behandlingsformer. Hun har drevet familiebarnehage, hvor hun ukentlig hadde lek med yoga, meditasjon og mindfulnesstunder.

apr
9
tir
Lesestund @ Aurskog-Høland bibliotek
apr 9 @ 10:30 – 11:00

Velkommen til lesestund for barn!
Åpent for alle, påmelding for barnehager.
Passer for barn mellom 3 og 6 år.

Påmelding biblioteket@ahk.no eller tlf 63852590.

Translate »
Menu Title