aug
30
fre
Bokkafé @ Rælingen bibliotek
aug 30 @ 13:00 – 14:00

Ta fredagskaffen på biblioteket, hvor bibliotekarene deler gode leseopplevelser med deg og serverer kaffe og kake.

aug
31
lør
Barnerekka: Iskremfest @ Rælingen bibliotek
aug 31 @ 12:30 – 14:30

Vi markerer avslutningen på vår årlige lesekampanje Sommerles med is og moro! Festen starter med premietrekning, og alle barn som kommer til biblioteket får utdelt lodd og er med i trekningen av fine bokpremier. Kl. 13.30 blir det teaterforestilling med Adele Lærum Duus. Hun spiller en forestilling basert på boken sin «Oldefars ulveskinnspels», som er en spennende historie om livet i gamle dager. Til slutt blir det utdeling av is til alle barn!

sep
2
man
Kulturlivet møter politikken @ Rælingen bibliotek
sep 2 @ 18:00 – 20:00

Rælingen kulturråd inviterer de politiske partiene til dialog og debatt om hva partiene ønsker å gjøre på kulturfeltet dersom deres parti kommer i posisjon. Hva er kulturvisjonen til partiene?  Hvilke ambisjoner har partiene for kulturlivet i kommunen? Hvilke ambisjoner har de for det nye bygget Ravinen, kultur – og familiesenter?

sep
3
tir
Sissel Gran: Inni er vi alltid unge @ Rælingen bibliotek
sep 3 @ 19:00 – 20:00

Sissel Gran kommer til biblioteket for å holde foredrag basert på sin siste bok Inni er vi alltid unge. Boken har fått rosende omtale for å gi en usminket, men allikevel håpefull fortelling om det å bli eldre. Sissel er opptatt av at gode, lange liv blir gode først når vi kan fjerne usynlighetskappen som kastes over eldre og gamle, når det blir slutt på statustap for eldre og gamle, og når vi får tilstrekkelige ressurser til å drive en human eldreomsorg. Da kan vi snakke om verdifulle, ultralange liv.

Sissel Gran er psykolog, terapeut, samlivsekspert og forfatter. Hun er fast skribent for VG og Morgenbladet, driver podkasten «Kjærlighetspodden», og har gitt ut flere bestselgere om parforhold.

Foto: Astrid Waller

sep
14
lør
Barnerekka: Barnehagekrim med Lars Mæhle @ Rælingen bibliotek
sep 14 @ 13:00 – 13:30

Hvem har gått med utesko inne? Hvem er bolletyven? Og hvorfor har alle barna plutselig bare en sokk? I Kråkeslottet barnehage skjer det mye rart, men heldigvis er barnehagens egne detektiver Leon og Live alltid klare til å løse små og store mysterier. Det blir spennende når forfatter Lars Mæhle kommer til biblioteket for å fortelle fra bøkene i serien Mysteriene i Kråkeslottet barnehage.
Alder: fra 3 – 6 år.

Translate »
Menu Title