feb
2
lør
Mikkel og Reverockerne på Sørumsand @ Sørumsand
feb 2 @ 13:00 – 13:45

reverock

Mikkel & Reverockerne – duo

Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger. Makan! Alle vet jo at «Mikkel rev» for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne. Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

I dette konseptet presenteres kjente barnesanger i spesiell innpakning – litt mer rocka enn vi er vant til. Selve konserten varer i ca 40 minutter.

feb
5
tir
Åpen lesesirkel @ Sørum bibliotek avd. Sørumsand
feb 5 @ 11:00 – 12:00

Vi leser boken «Kinderwhore» av Maria Kjos Fonn. Boken ble nominert til Brageprisen 2018 og P2-lytternes romanpris 2018.

Fra forlaget:
Moren til Charlotte er alltid hjemme, likevel er hun aldri der. Hun bruker mesteparten av tiden til å sove, og sterke medisiner for å holde seg i søvn.

Når moren ikke sover, gir hun Charlotte nye fedre. Én av dem viser henne et glimt av at noe annet og bedre er mulig. Men det varer altfor kort, så kommer det en ny far.

Som tolvåring opplever Charlotte noe hun ikke har forutsetning for å ta innover seg. Etterhvert fatter hun nytten av morens pillebruk, glad for å oppdage at det finnes måter å skru av følelsene sine på.

Snart lever Charlotte med stor avstand både til seg selv og til andre. Er det mulig å komme seg ut av en barndom med så destruktive mønstre?

Velkommen til bokprat med kaffe og attåt. Lesesirkelen er gratis og åpen for alle. Biblioteket har bestilt 7 eksemplarer til utlån.

Translate »
Menu Title