des
11
tir
Leksehjelp @ Lørenskog bibliotek
des 11 @ 17:00 – 19:00

Foto: Colourbox

Gratis leksehjelp for elever på ungdomsskolen, vgs, samt voksne elever fra Lørenskog voksenopplæring. Frivillige voksne med relevant erfaring og kompetanse står klare til å hjelpe deg. Det forutsettes at elevene har med seg lærebøker, eventuell lekseplan og skrivesaker/PC.
I samarbeid med Frivilligsentralen og Flyktning- og innvandrertjenesten.

des
13
tor
Språkkafé @ Lørenskog bibliotek
des 13 @ 17:00 – 18:00

Her blir du kjent med nye mennesker og kan trene på å snakke norsk. Vi sitter i grupper og snakker sammen. Frivillige som har norsk som morsmål deltar i gruppene. Tilbudet er for voksne, og det er gratis. Du behøver ikke forberede deg. I samarbeid med Frivilligsentralen.

des
14
fre
Litterær halvtime @ Lørenskog bibliotek
des 14 @ 12:00 – 12:30

Vi som jobber på Lørenskog bibliotek har lyst til å dele gode leseopplevelser med deg. Kjerstis lesebunke når alltid uante høyder når høsten setter inn, og nå tipser hun om noen av sine favoritter fra årets utgivelser.

des
15
lør
Barnas lørdag: Jul med Prøysen @ Lørenskog bibliotek
des 15 @ 13:00

Den varme og tradisjonsrike barneteaterforestillingen «Jul med Prøysen» tar for seg litt av Alf Prøysen sin magiske sang- og tekstmateriale som er skrevet rundt jul og juletradisjoner. Vi møter karakterer som Teskjekjerringa, musemor og mange flere. Her blir det julekos for store og små!
For barn fra 3 år. Arrangementet starter presis.

des
21
fre
Lunsjkonsert @ Lørenskog bibliotek
des 21 @ 12:00 – 12:30

Lørenskog musikk- og kulturskole gir deg musikalske snutter, enkelte ganger med poetisk innhold i samarbeid med Lørenskog bibliotek. 

 

Foto: Colourbox

Translate »
Menu Title