feb
23
lør
Barnas lørdag: Lesestund @ Lørenskog bibliotek
feb 23 @ 13:00

Biblioteket bugner av gode barnebøker og vi plukker ut våre favoritter vi leser høyt.
For barn fra 3 år. Arrangementet starter presis.

feb
25
man
Helene Sandvig: «Et langsomt farvel. Årene med pappas demens- tvil, sorg og kjærlighet». @ Lørenskog bibliotek
feb 25 @ 18:00

Sterkt og gripende om demens. Helene Sandvig mistet faren sin i 2015. Gjennom fem år hadde han langsomt forsvunnet inn i demens. Hvilke dilemmaer og utfordringer dukket opp da hun og søsknene skjønte at den aktive og flotte faren ikke lenger klarte seg alene, men nektet å flytte på sykehjem? Helene Sandvig har lang erfaring som helsejournalist, men følte seg likevel alene og avmektig i møtet med sykdommen, og med systemet som skulle hjelpe til, men som ikke alltid maktet det. Hun forteller sin egen historie for a dele erfaringer med andre i liknende situasjon, og for å gi et språk til sykdom, tap og død. Og for å minne oss på hvilke samtaler det er viktig å ta før det er for sent. Hør Helene Sandvig fortelle om den gripende historien. 
Fri entré. Boksalg og signering.
I samarbeid mellom Kultur 60+

feb
26
tir
På nett klokka ett: På nett klokka ett: Altinn, Norge.no og Digital postkasse @ Lørenskog bibliotek
feb 26 @ 13:00

Kom til biblioteket for å få hjelp med data, nettbrett eller smarttelefon. Vi begynner med en kort introduksjon til et bestemt tema, og deretter blir det veiledning enkeltvis og i grupper, der du kan spørre om hva som helst. Arrangementet starter presis. Ingen påmelding.  
I samarbeid med Frivilligsentralen.

Leksehjelp @ Lørenskog bibliotek
feb 26 @ 17:00 – 19:00

Gratis leksehjelp for elever på ungdomsskolen, vgs og Lørenskog voksenopplæring. Frivillige voksne med erfaring og kompetanse hjelper deg. Ta med lærebøker, lekseplan og skrivesaker/PC.
I samarbeid med Frivilligsentralen og Flyktning- og innvandrertjenesten.

feb
28
tor
Språkkafé @ Lørenskog bibliotek
feb 28 @ 17:00

Her blir du kjent med nye mennesker og kan trene på å snakke norsk. Tilbudet er for voksne, og det er gratis. Du behøver ikke forberede deg.
I samarbeid med Frivilligsentralen.

Translate »
Menu Title