Når:
13. februar 2019 @ 19:00
2019-02-13T19:00:00+01:00
2019-02-13T19:15:00+01:00
Hvor:
Nittedal bibliotek
Borghild Rudsvei 3
1482 Nittedal
Pris:
Gratis

Møt Monica Isakstuen på Nittedal bibliotek! I hennes roman «Rase» undersøker hun den invasjonen av livet som det å ha små barn er.

I sin nye roman Rase utforsker Monica Isakstuen et ukontrollert sinne, et sinne som bobler opp i hovedpersonen i omgang med hennes nærmeste, mot barn og mann, mot de hun elsker høyest. Er det denne personen hun vil være, og hvor kommer dette raseriet fra?

Hvordan er det å tilsidesette seg selv, leve et såkalt normalt hverdagsliv og oppleve hvor altomfattende, frustrerende og til tider grenseoverskridende det er å passe på et lite nytt liv mens du samtidig former ditt eget jeg gjennom nye forhold, nytt hus, nye barn? Hvordan har kroppen det, i sin nye rolle med nye krav og sett av nye blikk?

Det er få som klarer å skrive om disse eksistensielle erfaringene like sterkt, og humoristisk, som Isakstuen. Rase er en roman som virkelig brenner, og som vil være med på å løfte Isakstuens allerede store forfatterskap enda et hakk.

Monica Isakstuen ble tildelt Brageprisen for skjønnlitteratur 2016 for sin forrige roman, «Vær snill med dyrene».

Møt Monica Isakstuen i samtale med Monica Blegvad fra Nittedal bibliotek. Arrangementet er gratis. Det blir boksalg med signering.

Translate »
Menu Title