Velkommen til Bokprat høsten 2019! Vi starter opp igjen, første gang fredag 6. september. Nytt starttidspunkt vil fra nå være kl. 13.00 – 14.00. Vil du vite mer om hva Bokprat er, se nedenfor:

Er du glad i å lese og kunne tenke deg å få boktips eller inspirasjon til å lese noe annet enn du vanligvis leser? Skedsmo bibliotek ønsker velkommen til Bokprat på hovedbiblioteket på Strømmen, kl.13.00 -14.00 den første fredagen i måneden. Bibliotekets ansatte finner fram bøker av både kjente og ukjente forfattere. Blant mengder av bøker i reolene kan vi ofte finne ukjente og lite leste bøker, som kan vise seg å være små mesterverk. Vi forteller litt om forfatteren av boka, litt om handlingen og vår personlige opplevelse av den, og vi leser høyt fra noen avsnitt i bokaOfte er det nyere bøker som blir presentert, men det hender vi også tar for oss klassikere og annen eldre litteratur. De fleste bøkene som vi snakker om er romaner, men vi presenterer også gode novellesamlinger, faktabøker, virkelighets-bøker, biografier, reiseskildringer og dikt.   

Noen ganger får vi besøk av bibliotekansatte fra andre bibliotek som forteller om sine leseropplevelser, og av og til får vi besøk av en forfatter eller vi arrangerer forestilling med sang/musikk og tekster med utgangspunkt i bok eller et forfatterskap. Til et slikt arrangement samarbeider vi med Den kulturelle spaserstokken i Skedsmo kommune. Å besøke Bokprat er en fin anledning til å treffe andre som også er glad i bøker og til å oppleve den gode atmosfæren i biblioteket sammen med andre over kopp kaffe/te. Velkommen Bokpraten fredag 6. september!

Translate »
Menu Title