Sommerles er godt i gang, og i år har vi rekordmange lesere! Nesten 1000 barn i Lørenskog har registrert seg på Sommerles.no. Tilsammen har de lest over 8000 bøker, eller for å si det på en annnen måte: nesten 950 000 sider. Er ikke det kult? Det er ikke for sent å bli med, vi har plass til alle som vil.

For å bli med må du:
– Gå i  1.-7.klasse
– registrere deg på sommerles.no, der finner du mer informasjon om hva du kan gjøre
– sett i gang med å lese (lån bøker på biblioteket, av en venn, eller les den du har i bokhylla!)

Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år, i fjor deltok over 105 000 barn. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

Sommerles.no gjør det gøy å lese!
– Sommerles.no er en digital lesekampanje på nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side.
– Etterhvert som barna leser blir de tildelt digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket!
– Barna får tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve
–  Sommerles.no er for barn i 1.-7. klasse og varer fra 1. juni til 31. august.
– Alle som deltar blir invitert til sommerlesfest 3. september kl. 18.00, der kommer Malin Hellebø som har skrevet bok om «Dyras beste sjekketrik» og vi lover mye moro.

Mer informasjon finner du i disse videoene, samt på http://sommerles.no/:

Sommerles i Bokåret 2019 (video)
Bli med på Sommerles! (video)