Nå er sommeren her igjen, og det betyr at det er tid for sommerens kuleste lesekampanje, nemlig Sommerles!
Hos oss kan alle som er mellom 0-999 år delta.

Hvordan delta?

Hent leseskjema på biblioteket eller last det ned her. Går du i 1.-7. klasse kan du delta i digital sommerles på www.sommerles.no. På alt.om.sommerles.no finner du all informasjon om den digitale Sommerles. Skolestartere kan også delta på den digitale sommerles!

Les bøker selv, eller få noen til å lese for deg (bøker, tegneserier og lydbøker, uavhengig av språk), fyll ut skjema og lever senest 31.8. Leverer du ikke skjema innen fristen kan du ikke være med i premietrekningen.

Har du lest minst 5 bøker eller lest i 5 timer er du velkommen til Isfest lørdag 7.september kl 13.00 i biblioteket på Strømmen hvor det blir kjemishow!

Isfesten er sponset av Strømmen sparebank—HURRA for dem!

Har du lest 10 bøker/lest i 10 timer eller flere, er du med i trekningen av premier på Isfesten.

Ha en fin lesesommer, og lykke til med sommerles!