Velkommen til nettsiden iRælingen!

Denne siden er ment å være et samlingspunkt for all publikumsrettet aktivitet i Rælingen, både kultur, idrett og friluftsliv. Tanken bak er at foreninger og andre arrangører skal vise frem det de driver med, samtidig som innbyggerne får en god og samlet oversikt over det som skjer.

I kalenderen på forsiden er det mulig å legge inn arrangementer både med og uten billettsalg – bruk lenken «send inn arrangement» øverst på siden. Den eneste regelen (foreløpig) er at det må være et arrangement, og ikke faste, løpende aktiviteter. Dere kan også sende inn nyhetsartikler eller bilder som dere gjerne vil dele – bruk lenken «send inn nyhet» øverst på siden. Der kan man for eksempel fortelle om nye aktiviteter og tilbud som skal starte opp, lage en liten rapport om noe gøy som har skjedd eller legge ut bilder fra arrangementer. Er du i tvil om det passer, så send det inn – sammen finner vi ut hvordan denne siden skal bli. For selv om det er kultur- og fritidsenheten som tar seg av driften av nettstedet, er dette ikke ment å være en kommunal hjemmeside. Denne siden skal være til glede og nytte for frivilligheten og for publikum!