Fra 1. juni kan barn som går i 1. til 7.klasse delta på Sommerles 2019! Sommerles skal gjøre lesing enda litt morsommere og motivere til lystlesing i sommerferien.

Hva er Sommerles.no?
– En sommerlesekampanje som varer fra 1. juni til 31. august, og som driftes av bibliotekene.
– Alle elever i 1. til 7. klasse kan delta (inkl. de som skal begynne i 1. klasse til høsten og de som går ut 7. klasse ved kampanjestart).
– På nettsiden Sommerles.no samler barna XP/poeng for hver leste side, svarer på oppgaver, ser hva venner leser og tjener opp digitale trofeer. Underveis gjør de seg fortjent til små, kule premier som de henter på biblioteket. De kan også følge en spesialskrevet fortelling, skrevet av Mari Moen Holsve.
– Sommerles.no er for alle, både superlesere, gode lesere, middels gode lesere og også de som trenger litt hjelp, eller bare er i ferd med å lære seg å lese! (Da kan man bli lest for eller høre på lydbøker.)

Iskremfest
Vi avslutter alltid Sommerles med iskremfest! Iskremfesten går av stabelen onsdag 28. august kl 18:00. Alle deltakere er med i trekning av fine bokpremier. Dere får også oppleve teaterforestillingen «Oldefars ulveskinnspels» med forfatter og skuespiller Adele Lærum Duus. Det blir utdeling av gratis is til alle barn.

Åpningstider i sommer:

Fra mandag 1. juli til og med lørdag 10. august:

kl 11-14 mandag-fredag. Lørdag stengt.

Meråpent fra kl 07-22 mandag til lørdag. Ønsker du tilgang til meråpent bibliotek? Les mer her.