Janne Paulsen - månedens kunstner i april

Janne Paulsen er månedens kunstner i april. Janne er grafiker og tilknyttet Norske Grafikeres Verksted i Oslo.

Janne arbeider blant annet med teknikken fotopolymer. Arbeidene fremkommer i skjæringspunktet mellom strek og tredimensjonal form. De arkitektoniske formene settes i et åpent rom hvor lys og skygge er viktige billedskapende elementer.

Etter fotografering og digital bearbeiding overføres motivet til en polymerfilm som fremkalles og trykkes på en kobberplate som dyptrykk.

Kunstneren står selv for alle leddene i arbeidsprosessen.

Innholdet i Janne’s arbeider, kretser rundt identitet, livsreiser og relasjoner. Bildene er en fyssssssisk presentasjon av tanker, erfaringer og emosjoner. Erfaringer og prosesser materialiserer seg i arbeidene som objekter og figurer.

Utstillingen er et samarbeid mellom Skedsmo Kunstforening og Skedsmo bibliotek, og kan sees i bibliotekets åpningstid:

Betjent åpningstid:
Mandag-torsdag: 12.00-19.00
Fredag og lørdag: 12.00-16.00
Søndag: ubetjent

Meråpent:
Mandag-fredag: 07.00-22.00
Lørdag og søndag: 07.00-18.00
Husk nøkkelkortet i ubetjent tid