Tar du en klassisk utfordring?

Vi presenterer 25 nye, norske bøker med potensial til å bli en klassiker i fremtiden. Alle bøkene står utstilt i biblioteket, og ukas bok fremheves spesielt. Les om prosjektet og ukens klassiker her: www.lomfolkebibliotek.no/  Hvor mange nye, norske klassikere klarer du å lese i 2019?

Slik kan du delta:

• Ta med deg et leseskjema fra biblioteket
  • Ny bok presenteres med 1-2 ukers mellomrom på nettstedet: www.lomfolkebibliotek.no/
  • Les de bøkene du ønsker og merk av på skjemaet (du må ikke lese dem i rekkefølge)
  • Lever skjemaet til biblioteket innen 15.12.19
  • Sett en stjerne ved den boken du synes er den beste (inntil 3 bøker)
  • Vi trekker en vinner blant de leserne som har lest flest bøker (min 10 bøker)
  • Vinneren får en signert bok

Lom folkebibliotek står bak prosjektet «Klassikarar for framtida». De har fått prosjektmidler fra Fritt Ord, og støtte fra Kulturrådet, G-Kultur og Sparebank1 Lom og Skjåk. Litteraturkritikerne Bernhard Ellefsen, Janneken Øverland, Bjørn Ivar Fyksen og Merete Røsvik har deltatt i utvalget av de 25 bøkene som alle er utgitt i perioden 2013-2017. Kritikerne har også skrevet korte omtaler til hver bok.

Fet folkebibliotek deltar i klassikerkampanjen sammen med 60 andre norske bibliotek.