Vil du utvikle din stemme? Vil du bli hørt? Bli med på gratis skrivekurs med ungTEKSTakershus!

Kurset er et lavterskelkurs for alle unge som vil komme i gang med å skrive. Det skal vekke inspirasjon, lyst og tro på egen evne med fokus på deltagerens egen stemme. De to første timene skriver vi korte tekster utfra forskjellige inspirerende skriveøvelser. Den siste timen spiller vi inn en kort tekst per deltager (som ønsker det), som blir en del av den voksende spillelisten Hør ‘a!. Tekstene kan høres på lyttestasjon i biblioteket, sammen med tidligere tekster som er lest inn. I løpet av kurset får deltagerne dermed ikke bare prøvd sin stemme, den kommer også til å bli hørt!

Kurset retter seg i hovedsak mot aldersgruppen 15-25 år, men er åpent for alle unge. Påmelding innen 5. mars til biblioteket@ralingen.kommune.no, eller kontakt oss i skranken.

Hør `A! er et prosjekt fra ungTEKSTakershus ved Akershus Teater i samarbeid med Fylkesbiblioteket i Akershus.