Bli med på en litterær rundreise i 2019!

Biblioteket inviterer deg til å lese en bok hver måned fra ulike land rundt omkring i verden. For å gjøre det litt morsommere har vi laget et eget pass du kan hente på biblioteket. Her fyller du inn bøkene du har lest. Eller du kan følge leseutfordringen vår på Instagram med hashtaggen #jordarundtnittedal  hvor du kan tagge bilder og tagge biblioteket @nittedal bibliotek og via vår Facebookgruppe, her. Hvis du benytter deg av passet, vil innleveringsfristen være 20. desember 2019.

Alle som har vært med på reisen blir med i trekningen om bokgave i desember.

Her har du reiseruta, vi håper du har lyst til å bli med!

JANUAR: CUBA
FEBRUAR: CHILE
MARS: USA
APRIL: CANADA
MAI: ISLAND
JUNI: RUSSLAND
JULI: SPANIA
AUGUST: EGYPT
SEPTEMBER: SØR AFRIKA
OKTOBER: INDIA
NOVEMBER: JAPAN
DESEMBER: AUSTRALIA

Januar: Har du lyst til å bli med på bibliotekets litterære rundreise? Vi er reiseklare og første destinasjon er CUBA! Kom innom biblioteket og hent deg et pass! Vi har laget en flott utstilling som garantert vil gi deg reiselyst! Spør oss om det er noe du lurer på!

Forslag til noen forfattere fra Cuba:
Cecilia Samartin, Leonardo Padura, Wendy Guerra, Fabiola Santiago og Abilio Estevez.

Illustrasjon: Fredrikstad bibliotek