Logo: Litteraturfestivalen i AkershusDen 20. -28. oktober går Litteraturfestivalen i Akershus av stabelen i Skedsmo bibliotek med program for hele familien. Det hele starter med et smell. 

Lørdag 20. oktober kl. 12.00 blir det et forrykende kjemishow med Hedda Johannesen også kjent fra Norske Talenter på TV2. Hedda Johannessen jobber med formidling av kjemi og naturfag og her får vi smakebiter på hvor gøy naturfag kan være. Passer for alle. Dette skjer i hovedbiblioteket på Strømmen.

Onsdag 24. oktober kl. 12.00 inviterer vi til litterær lunsj med Vigdis Hjorth. Hjorth har skrevet bøker både for barn og voksne og er i høst aktuell med «Lærerinnens sang».  Dette foregår i filialen på Skedsmokorset.

Torsdag 25. oktober kl. 19.00 blir det fart i fei i biblioteket. Forfatter og programleder i radio og TV, Liv Gulbrandsen har mysa på popkultur, virkelighetslitteratur og andre fenomener og tar oss gjennom morsomme, tankevekkende og kanskje overraskende eksempler. Liv Gulbrandsen har tidligere hatt stor suksess med forestillingene «Knausgård på 90 minutter» og «50 Shades på 50 minutter» Dette blir gøy! Dette skjer i hovedbiblioteket på Strømmen. 

Fredag 26. oktober kl. 12.00 feirer vi bamsens fødselsdag. Ta med kosedyret og feire sammen med oss.  Passer fra 2 år og oppover. Varighet 45 minutter.  Påmelding: hovedbib@skedsmo.kommune.no.  foregår i hovedbiblioteket på Strømmen.

Under hele festivalen vil det være mulig å være med på quiz ved å trykke her. Skjemaet kan fås i papirform både i hovedbiblioteket på Strømmen og på filialen på Skedsmokorset.  

 

Translate »
Menu Title