De neste ukene kommer 1. etasje til å være litt mer rotete enn du er vant til, og deler av boksamlingen vil være utilgjengelig i perioder. Vi skal nemlig gjøre noen endringer. Noen hyller skal bygges om, andre skal skiftes ut, og vi får nye møbler. BarnePC-ene og Wii-en skal flyttes. Resultatet skal bli en ny og superfin barne- og ungdomsavdeling. Men før vi kommer så langt, må vi pakke ned alle bøkene slik at vi får gjort de endringene vi trenger. Vi beklager at deler av samlingen vil bli utilgjengelig i kortere perioder. Vi prøver å lage en oversikt (med forbehold om endringer):

BarnePC-ene og Wii blir utilgjengelige i en kort periode i høstferien (uke 40). Dette er på grunn av at de skal flyttes, og flytting er avhengig av en del annet arbeid, blant annet el-arbeid. Det er uheldig at dette skjer i høstferien, men det var umulig å unngå fordi ombygging i biblioteket er en del av en større ombygging i hele 1. etasje i Lørenskog hus.

Fredag 28. september til ca onsdag 3./torsdag 4. oktober – utilgjengelig litteratur:
skjønnlitteratur (romaner) for barn og unge
lettlestbøker for barn og unge
fagbøker om årstidene for barn og unge
fantasy for barn og unge

Torsdag 4. oktober til ca torsdag 11./fredag 12. oktober – utilgjengelig litteratur:
alle fagbøker for barn og unge
– alle bøker for ungdom

Vi pakker selvfølgelig opp alle bøker så fort vi klarer, og beklager ulempene dette måtte medføre.

Translate »
Menu Title