Skal du være hjemme i høstferien? Det blir et yrende liv og mange aktiviteter på biblioteket i høstferien, så det er ingen grunn til å dra lenger enn til biblioteket!

Vi klargjør til følgende aktiviteter:

Mandag 1.10. kl. 12-14: Tegneverksted
Tirsdag 2.10. kl. 12-14: Perleverksted
Torsdag 4.10. kl. 12-14: Brettspill
Lørdag 6.10. kl. 12-14: Perleverksted

Onsdag 3.10. kl. 13 blir det filmvisning i Lillesalen i Flammen. Vi viser en spennende animasjonsfilm som handler om en spennende reise til de dødes land. Tittelen kan vi dessverre ikke avsløre, men dette er hovedtrekkene i handlingen:

Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et gammelt forbud mot musikk, drømmer en liten gutt om å bli en dyktig musiker akkurat som sitt idol. Desperat etter å bevise sitt talent, ender den lille gutten opp i det fantastiske og fargerike «De dødes land» etter en rekke mystiske hendelser. Underveis møter han en sjarmerende luring, og sammen legger de ut på en helt spesiell reise for å finne den ekte historien bak guttens slektshistorie.

Vi lager også utstillinger med barne- og ungdomsbøker i biblioteket, slik at ingen trenger å hjem uten lesestoff.

Det er som vanlig meråpent, så det er mulig for foreldre å ta med seg barna sine også utenom åpningstid (fra 7-23). Har du ikke meråpentavtale, kom og tegn avtale i skranken på biblioteket.

Illustrasjonsfoto: Jærbiblioteka