To sommerlesekampanjer i år ! Førskolebarn kan delta i en lesekampanje de også. Vi har laget leseskjemaer hvor dere fyller inn bøkene dere har lest høyt, lyttet til eller lest selv. Skjemaet får du på biblioteket, eller du kan laste det ned her: SommerLES-skjema.  Husk å levere skjemaet i biblioteket innen 20. august, og kryss av for om du kommer på iskremfesten eller ei.

Hvis du er mellom 6 og 13 år og ikke har nettilgang, kan du få et lesekort som du viser på biblioteket. Da legger vi inn bøkene du leser og du deltar i den digitale kampanjen. Lesekort hentes i biblioteket.

Iskremfest tirsdag 28. august  for deltakerne i både den digitale og fysiske kampanjen. AdeleLærum Duus kommer med forestillingen Oldefars ulvepels.

@Duus