Nå kan du bestille bøker fra hele landet helt på egenhånd! Prøv Biblioteksøk.

Akershus er et av flere fylker som er med på å prøve den nye tjenesten. Mot slutten av 2018 skal alle bibliotek være omfattet av Biblioteksøk.

På bibsok.no kan du søke etter bøker og annet materiale fra hele landet. Perfekt for deg som studerer, driver med slektsforskning eller har andre prosjekt der samlingen på det lokale biblioteket ditt blir for liten.

For å bestille må du ha et nasjonalt lånekort og pin-kode. Begge deler får du på ditt lokale biblioteks nettside (under boksen der du logger inn på mine sider).

Gi oss gjerne melding dersom du ikke får det til, ta kontakt med ditt lokale bibliotek (finn epostadressen under ditt lokale bibliotek (hold musepekeren over «Bibliotekene» øverst på siden for å finne riktig bibliotek, og finn adressen under «kontakt oss»). Finner du feil, er vi veldig takknemlige om du melder feilen inn til bibsok@nb.no, slik at vi kan få rettet opp feilen.