I januar 2020 skal verdens største innendørs skianlegg SNØ åpne i Lørenskog. Lørenskog bibliotek har vært så heldige at vi har blitt tildelt det aller, aller første årskortet. Med det kan vi låne ut gratis dagspass, og allerede nå kan du sette deg på venteliste for å få lånt dette når anlegget står ferdig.

Om du heller vil skaffe deg et årskort til odel og eie, så er det snart mulig. Registrer deg på SNØ sine nettsider, så får du beskjed når det smeller!

SNØ blir et skianlegg som skal holde åpent hver dag hele året, og det er meningen at alle skal få lov til å benytte seg av anlegget. Hvilket nivå skiferdighetene dine er på skal ikke ha noe å si, det skal være et lavterskeltilbud.

Når anlegget åpner, vil det altså bli mulig å låne dagspass på biblioteket gratis. For å få låne må man være registrert bibliotekbruker med lånekort, i likhet med alt annet man låner på biblioteket. Å bli registrert som låner på biblioteket koster ingenting, og så fort man har fått lånekort, vil det være mulig å sette seg på venteliste. For å få reservert dagspasset kan man enten logge seg på bibliotekets sider på nettet, eller kontakte biblioteket når det er åpent.

Flere detaljer rundt utlånet av dagspassene vil komme når det nærmer seg åpningsdato for skianlegget.

Dagskort SNØ

Biblioteksjef Mette Rysjedag og daglig leder i Snø, Bård Windingstad, gleder seg til å låne ut dagspass for SNØ på biblioteket.