eBokBib har nå kommet i ny versjon, med mange flere e-lydbøker enn før. Den nye versjonen er tilpasset ny lisensmodell for innkjøp og utlån av e-medier. Det betyr at du får nesten 10 000 titler å velge mellom. Men det betyr også at ventelisten kan bli veldig lang på de nyeste og mest populære titlene. Vi vil gjøre vårt beste for å følge med på utviklingen og tilpasse løsningen der vi kan.

 Logg deg inn i eBokbib og trykk på søk og du vil se at utvalget er blitt mye større. Husk å oppdatere appen dersom du ikke har automatisk oppdatering slått på.

Les mer om endringene her!  

Har du lastet ned appen og opplevd at du har havnet lengre bak i reservasjonskøen? Det skal ikke bety noe for ventetiden.  Du kommer til å oppleve at du rykker raskt frem i køen og skal ikke måtte vente lengre på titler enn det du har gjort før. http://ebokbib.no/faq.html#reservering

 

 

Translate »
Menu Title