Som samarbeidende partner med Princh, introduserer vi en en ny selvbetjent utskriftsløsning på våre bibliotek. Det er ikke lenger nødvendig å bruke bibliotekets publikumsmaskiner for å skrive ut dokumenter, eller være avhengig av personalets hjelp for å få en utskrift, kopi eller skanne et dokument.
Princh app-en er en skybasert tjeneste og tilbyr muligheten for å skrive ut og betale direkte fra din Android eller IOS-baserte mobiltelefon og nettbrett. Last ned Princh app-en fra din app-store og du er I gang.
Det er også mulig å skrive ut fra din egen bærbare maskin/laptop, ved å besøke: print.princh.com og følge instruksjonene der.
Prisen for ustkrift er :
3 kr for svart/hvitt A4
4 kr for farge A4
4 kr for svart/hvitt A3
5 kr for farge A5

Som betalingsmetode tilbys det nå flere valgmuligheter. Du også betale online via Princh app-en med kredittkort (Visa og Mastercard) eller via MobilePay.
Du vil også finne veiledninger i hvordan du skriver ut ved skriveren og bibliotekets personale er der for å hjelpe deg i bemannet åpningstid.