Meråpent bibliotek betyr at du som er låner har tilgang til å bruke biblioteket utenfor betjent åpningstid. Biblioteket er fra januar 2018 tilgjengelig for de av bibliotekets lånere som har inngått en kontrakt med biblioteket. Dette gir lånerne tilgang til biblioteket utenom regulær åpningstid. Biblioteket vil da kun være selvbetjent og ikke bemannet i skranken.

Tilbudet gjelder for alle som er 15 år og eldre. Barn kan bruke tilbudet i følge med voksne.

For å være berettiget som bruker av selvbetjent åpningstid må du som låner først signere en kontrakt og levere til personalet, som da gir deg adgang. Er du under 18 år, må du ha underskrift fra foresatte på kontrakten. Last ned kontrakten her.

Tilgang

Du slipper inn ved å skanne lånekortet i kortleseren ved inngangsdøra og taste pinkode. Samtidig blir det tatt bilde av deg ved ankomst i lokalet. Det er videoovervåkning i hele bibliotekområdet i ubemannet åpningstid. Du må forlate biblioteket før det stenger kl. 22.00. Det blir gitt beskjed over høyttalere når det stenger.

Hva betyr meråpent bibliotek?

I den meråpne åpningstiden kan du låne og levere inn, hente reservert lånemateriale, lese aviser og tidsskrifter og benytte leseplasser. Alt av utlån og innlevering gjøres på automater.

Tilgangen til biblioteket er mellom kl. 07.00 og 22.00, mandag-lørdag.

Åpningstider i biblioteket:

Bemannet åpningstid:                                               Meråpent:

Mandag          11-18                                      07-22 mandag til lørdag

Tirsdag            11-15

Onsdag           11-18

Torsdag           11-18

Fredag            11-15

Lørdag            11-14

Med oppgradert lånekort kan du bruke biblioteket fra 07.00 til 22.00, mandag til lørdag (søndag stengt). Skranken er åpen fra 11.00 til 18.00 mandag, onsdag og torsdag; tirsdag og fredag fra 11.00- til 15.00.