Om prosjektet

Våren 2017 kontaktet korpset fotograf Ronny Østnes med en ide. Tanken var å fange et øyeblikksbilde av den glede, entusiasme og stolthet unge musikanter har gjennom å mestre et instrument de kan bruke til å skape musikk, alene eller sammen med de andre i korpset. Håpet var at vi gjennom bilder kan skape nysgjerrighet og en positiv interesse for korps, og med det få enda flere medlemmer.

Ronny brenner for å bruke fotografiet som medium for å formidle og skape følelser. Etter et par innledende møter, der vi fort fant ut at kjemien stemte, bestemte vi oss for å gå i gang. Bildene ble tatt i løpet av to hektiske dager rett før sommerferien.

Ronny fikk en fantastisk kontakt med de unge fotomodellene og resultatet syntes vi er har blitt utrolig bra. Vi er veldig stolte over resultatet og håper at du som seer er enig i at bildene formidler det vi ønsket med prosjektet.

Om Strømmen og Skjetten skolekorps

Strømmen og Skjetten skolekorps er den direkte videreføringen av Strømmen skolekorps og Skjetten jente- og guttekorps. Strømmen skolekorps ble stiftet 1931 og Skjetten jente- og guttekorps ble stiftet 1960. Vi er i dag ca. 80 medlemmer mellom 7 og 18 år fordelt på tre korps. Vi øver tirsdager mellom 18 og 2030 på Stav skole. Er du interessert i å være med, så kom innom på øvelsen.

Du kan lese mer om oss på ssskorps.no eller på våre Facebook-sider.

Om Ronny Østnes

For meg handler ikke fotografi om fotografi, like lite som at film handler om film eller at musikk handler om musikk. Det handler om noe annet. Det handler om deg, om meg, om livet, om døden, om hverdagen, om å våge, om kjærligheten og sorgen. Dette gjør fotografiet så stort og viktig.

Derfor er jeg fotograf.

Ronny er kjent for mange gjennom utstillingen «Strømmen kirke», bokprosjektene «2010 Strømmen» og «Sykkelbyen Lillestrøm», samt mange andre prosjekter og utstillinger.

Ler mer om Ronny på www.ronnyostnes.com

Velkommen til åpning tirsdag 17. oktober kl 18.00!

Strømmen og Skjetten skolekorps spiller!