Dessverre er vår kalender her på hjemmesidene ute av funksjon i skrivende stund. Vi vil derfor minne om at vi fortsatt har aktiviteter på biblioteket fram mot jul:

Tirsdag 5. desember er det strikkekafé kl. 18.00 – 19.30. Husflidlaget stiller med strikkeveileder, og hjelper deg gjerne med strikketøyet ditt. Dagens tema er «montering av strikkearbeid», men du kan selvsagt ta med deg hva som helst. Det blir en hyggelig strikkestund på biblioteket.

Fredag 15. desember blir det Bokkafé Julespesial, og vi får besøk av Liv Angelhus Lønnkvist. Hun skal presentere sin egen bok Min barndoms jul. Hun kommer til å lese høyt fra boka, og for de som ønsker det, blir det mulighet til å kjøpe bøker. Ta gjerne med din egen bok også, alle som vil kan få signatur! Vi serverer kaffe og kake.