Kristin S_01 

Kristin Sunde stiller ut bildene sine ved Sørum bibliotek, Sørumsand, september 2017. Kristin Sunde er opprinnelig fra Trondheim, men bor i dag på Rånåsfoss med samboer. Hun er 33 år gammel og har malt bilder så lenge hun kan huske. I 2001 gikk hun ett år på estetikklinja på Rønningen Folkehøgskole, ellers er hun selvlært. I 2016 begynte hun på Nydalen kunstskole for å prioritere malingen, og for å lære mer. Hun går nå andre året og stortrives der. 

Kristin Sunde har tidligere deltatt i «Anarkistisk Juleutstilling» på Akershus Kunstsenter, samt på et par utstillinger i Trondheim. For det meste maler Kristin på lerret med akryl, og det som inspirerer henne aller mest er å portrettere mennesker som inspirerer henne.

Er du interessert i å kjøpe noen av motivene, kan du gå inn på: https://www.epla.no/shops/kristinkunst/.

Kristin S_03Kristin S_02

 

 

 

Translate »
Menu Title