Skedsmo bibliotek tilbyr nå nettbetaling av purregebyr via BankAxess.

BankAxess brukes for online betaling direkte fra bankkonto ved hjelp av et debetkort (man kan ikke betale gjeld med et kredittkort).

Den store fordelen med denne løsningen er at du kan betale purregebyret uten å måtte møte opp i biblioteket.

Eksempel på hvordan det kanskje vil se ut for deg:

Løsningen baserer seg på BankAxess (via NetAxept/Nets), og du må gå inn i nettbanken din og opprette en avtale om bruk av BankAxess før du kan betale gebyret. Dette vil nok etterhvert bli en kjent løsning, slik at mange oppretter BankAxess-avtale. Foreløpig vil det imidlertid være nytt for mange, og det er også noen banker som ennå ikke støtter tjenesten, blant annet Skandiabanken og Landkreditt. Sjekk om din bank tilbyr BankAxess.

 

Translate »
Menu Title